Kirja autojen ystäville

Tämä kirja kertoo Kuuban automuseosta. Se kertoo auton historiasta ja siitä, kuinka auto on vaikuttanut yhteiskuntaan.

Auton ystävät ovat kiinnostuneita lukemaan tätä kirjaa saadakseen lisätietoja vanhoista autoista ja niiden alkuperästä.

”Cars in Cuba – The Untold History” on kirja täynnä valokuvia, tarinoita ja muistoja autoista Kuubassa. Sen on kirjoittanut Giselle Coma ja se on ensimmäinen autoille omistettu kirja Kuubassa.

Tämä kirja sisältää valokuvia kuubalaisista autoista 1940-luvulta 1990-luvulle, mukaan lukien vanhoja autoja 1920-, 1930-, 1940-, 1950-, 1960- ja 1970-luvuilta.

Automuseo sijaitsee rakennuksessa Kuuban pääkaupungin Havannan sydämessä. Museo on tunnettu autofanien ja kaikkien autoista kiinnostuneiden keskuudessa. Se on koti suurelle määrälle klassisia autoja 1950-1970-luvuilta.

Museon kokoelma keskittyy klassisiin amerikkalaisautoihin 1950-luvulta 1970-luvulle sekä joihinkin vanhempiin eurooppalaisiin malleihin, mukaan lukien Citroen DS. Ajoneuvoja on esillä noin 100 kerrallaan, ja niitä vaihdetaan noin kuuden viikon välein, jolloin kävijät voivat nähdä jotain uutta joka kerta kun he vierailevat.

Tästä kirjasta löydät kuvaukset joistakin tämän fantastisen museon vaikuttavimmista näyttelyistä sekä joukon kiehtovia faktoja joistakin sen kuuluisimmista näyttelyistä.

Motorisointi Kuuban saarella

Kuuballa on kiehtova historia autotuotannon kanssa. Maa on valmistanut joitakin maailman ikonisimpia autoja, mukaan lukien vuoden 1947 Buick, 1950 Chevrolets, 1957 Chevrolets ja 1955 Tractors.

Kuuban saari tunnetaan rikkaasta kulttuuristaan ja historiastaan. Sen esitteli autoissa vuonna 1896 amerikkalainen yrittäjä Jay Gould, joka päätti rakentaa sinne oman autotehtaan nähtyään kuinka paikalliset käyttivät ranskalaisvalmisteisia polkupyöriä kuljetusvälineenä.

Museossa on joitakin vanhoja autoja, jotka ovat edelleen toiminnassa, ja joitain täysin kunnostettuja. Täällä on myös esillä monia julisteita, kuvia ja muita muistoesineitä.

Kuuba on ainoa maa, jossa on säilynyt paljon autoja eri aikakausilta. Saarella on monia automuseoita, ja se on nyt suosittu matkailukohde autojen harrastajille.

Hei! Olen Danielle, amerikkalainen, joka on asunut Kuubassa vuodesta 2007. Tässä artikkelissa käsittelen kokemustani Kuuba-matkailijana ja henkilökohtaisia ajatuksiani koko maasta.

Automuseot Kuubassa: Niille, jotka rakastavat autoja, Kuubaan matkustaminen on sen arvoista. Monet meistä ovat nähneet elokuvia tai dokumentteja Yhdysvaltain kauppasaarrosta ja Yhdysvaltojen kauppasaarron aikaisista autoista, jotka jäivät saarelle. Kuubalaiset pelastivat nämä vanhat autot romuttamiselta ja käyttivät niitä kuljetus- tai koristelutarkoituksiin. Jokaisessa Kuuban kaupungissa on nyt runsaasti automuseoita, mutta siellä on yksi museo

Havannan kaupungilla on hyvin ainutlaatuinen kulttuuri, joka on juurtunut syvälle sen asukkaiden sydämiin. Heillä on mielenkiintoinen historia, mukaan lukien se, että he ovat ensimmäinen maa, joka käytti autoja julkisena kulkuvälineenä.

Havannassa on myös automuseo, jossa on esillä arviolta 30 000 autoa. Näyttely on jaettu eri kategorioihin, joissa on kaikenlaisia autoja perinteisistä autoista sähkökäyttöisiin.

Vanhoja autoja suoraan Kuubasta

Kuuba on valtio Karibialla. Maalla on rikas historia, joka sisältää monia aloja, kuten musiikkia, tanssia, arkkitehtuuria ja kirjallisuutta. Rikkaan historiansa ja luonnonvarojensa ansiosta Kuuba on yksi maailman kiehtovimmista vierailukohteista.

Kuubassa autot ovat suosittuja niiden ihmisten keskuudessa, joilla on paljon rahaa niihin. Vuonna 1956, kun Fidel Castro otti vallan, hän kielsi autojen tuonnin maahan. Sen sijaan, että Fidel Castron hallitus olisi kieltänyt autojen tuomisen Kuubaan luksustarkoituksiin, se päätti, että kuubalaisten olisi parempi omistaa vanhoja autoja, jotka on valmistettu ennen vuotta 1956. Näin he voisivat säästää rahojaan eikä luottaa niiden maahantuontiin. maista, kuten Japanista tai Amerikasta.

Näiden ”yksibussien” säilyttämiseksi

Hiljattain Unesco valitsi Havannan yhdeksi niistä kaupungeista ympäri maailmaa, joilla oli merkittävä vaikutus maailman kulttuuriin. Kuuban vanhat autot ovat myös osa tätä vaikutusvaltaista kuubalaista kulttuuria.

Havannan vanhoista autoista tuli kansainvälinen vetovoima, kun ne sisällytettiin maailmanperintöluetteloon vuonna 2012. Kaupungissa on suuri määrä museoita, jotka on omistettu Kuuban eri puolille.

Havannan 13. automuseon taustalla on se, että Fidel Castro perusti sen osoittaakseen tukensa julkiselle liikenteelle ja muille kulkuvälineille kuin autoilulle.

Kuuba on maa, jossa on maailman parhaita autoja. Ne on valmistettu puusta ja ne on joko käsintehty tai koottu jollain tavalla käsityöllä. Näitä autoja ei ole vain hauska katsella, vaan niistä tulee myös mielenkiintoinen museo.

Kuubalaiset autot ovat erittäin ainutlaatuisia, koska ne on valmistettu varamateriaaleista, jotka olivat ympärillä tai jotka olivat ystävien ja perheenjäsenten antamia. Heillä on autokokoelmat, jotka ovat peräisin 1950-, 1960-, 1970-, 1980-, 1990-luvuilta ja muilta.

Kuuban automuseo sijaitsee Almendaresin Plaza de la Revolucionissa Havannassa, joka rakennettiin alun perin käytävien härkätaisteluareenaksi.

Related Posts