Kirja synnytyksestä

Lisa Stainsbyn uusi kirja – Choosing Childbirth – antaa oivalluksia siitä, mitä terveellinen raskaus ja synnytys vaatii. Siinä on myös kuuluisan kirjailijan Jennifer Weinerin essee.

Kaikki tietävät, että synnytys on naisen elämän tärkein hetki. Pitkään odotettu synnytysopas antaa opastusta siitä, miten naiset voivat valmistautua synnytykseen etukäteen.

Pariskunnat, jotka valmistautuvat ensimmäiseen vauvaansa, lukevat tämän kirjan auttaakseen heitä tekemään tietoisen valinnan siitä, miten he synnyttävät, ja tekemään päätöksiä sen perusteella, mitä he oppivat tämän uuden äidin näkökulmasta.

Kirjan on kirjoittanut doula, ammattinainen, joka avustaa naisten fyysisiä ja henkisiä tarpeita synnytyksen aikana. Kirja tarjoaa yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä odottaa raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisen ajan aikana.

Tämän kirjan lukujen järjestys on seuraava: 1. Raskaus 2. Synnytys 3. Synnytyksen jälkeinen 4. Synnytys 5. Vauvanhoito

”The Natural Childbirth Book” -nimisen kirjan on kirjoittanut kaksi kätilöä, yksi heistä on Cindy Meston, joka on auttanut yli 4000 naista synnyttämään luonnollisesti.

Tämä kirja on opas naisille, jotka ovat menossa luonnolliseen synnytykseen. Se sisältää vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua valmistautumaan tapahtumarikkaaseen päivääsi.

Opi kantamaan vauvoja tämän kirjan avulla

Kirjan mukana tulee videokurssi, joka opettaa sinua kantamaan vauvoja turvallisesti ja itsevarmasti. Se sisältää myös pikaoppaan kahdeksaan asentoon.

Tämän kirjan kirjoittajat ovat opettaneet naisia kantamaan vauvoja yli kahdenkymmenen vuoden ajan, joten heillä on tarvitsemasi kokemus.

Vuonna 2018 yli 1 000 naista voi odottaa synnyttävänsä pelkästään Amerikassa, ja tämä on johtanut tämän kaltaisten raskautta ja synnytystä koskevien kirjojen määrän kasvuun.

”The Comfortable Childbirth” on kirja, joka auttaa odottavia vanhempia tarjoamalla tietoa vauvojen kantamisesta.

Kerry Reeves, ”The Comfortable Childbirth” -kirjan kirjoittaja, koki epämiellyttävän vaikean kokemuksen synnytyksen aikana. Traumaattisen synnytyksensä jälkeen hänestä tuntui, ettei hän tiennyt mitä tehdä tai kuinka kantaa vauvaa sen jälkeen. Silloin hän alkoi tutkia syntymää ja löysi hyödyllisiä vinkkejä vauvojen kantamiseen synnytyksen jälkeen. Silloin syntyi idea kirjasta.

Oppiessaan kantamaan vauvoja, odottavat vanhemmat ymmärtävät paremmin, mitä he odottavat, ja toivottavasti tuntevat olonsa rennommaksi synnytyksen ja synnytyksen aikana.

Jos suunnittelet lapsen saamista, voit lukea tämän kirjan oppiaksesi kantamaan lasta turvallisesti.

Raskaus on naisille maailman luonnollisin asia, mutta vauvan kantaminen voi olla pelottavaa. Tämän kirjan on kirjoittanut sertifioitu synnytyskasvattaja, joka on julkaissut yli 300 artikkelia raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta.

Vauvasi kehitys kuukausi kuukaudelta

Kirja tarjoaa kuukausittaisen oppaan vauvasi kehitykseen. Se selittää, mitä vauvojen tulisi tehdä eri elämänvaiheissa, ja antaa vinkkejä kuinka auttaa heitä menestymään kaikilla kehitysvaiheillaan.

Kirja antaa yleiskatsauksen virstanpylväistä, jotka vauvojen tulisi saavuttaa eri ikäisinä hedelmöittymisen jälkeen ja raskauden aikana. Se tarjoaa myös työkaluja ja strategioita vanhemmille huolehtiakseen lapsestaan näissä vaiheissa, kuten ehdotuksia siitä, kuinka tehdä ruokinta mukavaksi sekä äidille että vauvalle, neuvoja siitä, milloin on parasta ottaa käyttöön kiinteää ruokaa, kuinka usein heidän tulisi ruokkia he voivat nukkua hyvin, neuvoja päiväunissa, kuinka paljon fyysistä aktiivisuutta lapsi vaatii kasvaessaan jne.

Kun vauvat kasvavat vuosien saatossa, he tarvitsevat lisää työkaluja ja strategioita menestyäkseen

Tämä kirja on hyödyllinen opas, joka auttaa sinua suunnittelemaan vauvasi ensimmäisen elinkuukauden. Kirjoittaja Kimberly King opettaa sinulle, mitä odottaa vauvasi eri kehitysvaiheissa ja kuinka sopeutua sen mukaan.

Vauvan ensimmäinen elinkuukausi on ratkaiseva kehitysprosessissa. On monia asioita, jotka sinun on tiedettävä siitä, jotta voit nauttia helpommin kaikesta.

Kirja sisältää tietoa yleisistä huomioitavista oireista, perheestä huolehtimisesta raskauden aikana, etsittävästä raskausoireista sekä vauvan kehityksestä ensimmäisten elinkuukausien aikana.

Opas alkaa yleiskatsauksella vauvasi kehityksestä. Jokainen kuukausi on jaettu neljään lukuun, jotka on edelleen jaettu alaotsikoiksi, jotka sisältävät yksityiskohtaisempaa tietoa.

Related Posts