Tuotanto ELOKUVAASTI KOHTALON KÄSESSÄ

Elokuvan Fate ovat tuottaneet Flavia de Lucen ja Phyllis Wyvern. Nämä kaksi naista olivat tämän elokuvan käsikirjoittajia, tuottajia ja ohjaajia.

Elokuva kertoo kahdesta naisesta, jotka lähetetään kuntoutuskeskukseen sen jälkeen, kun heidät on tuomittu rikoksesta, jota he eivät ole tehneet. Heidän ystävyytensä tuomion aikana auttaa heitä löytämään todellisen rakkauden, kun he pääsevät vankilasta.

Elokuva sijoittuu Washington DC:hen, joten päähenkilön Natalien on tehtävä lujasti töitä tarinansa eteen, sillä hänen ympärillään ei ole monia ihmisiä, jotka voisivat samaistua siihen tai samaistua siihen. Flavia de Lucen kirjoitti tämän elokuvan, kun taas Phyllis Wyvern teki kaiken tuotantotyön ja auttoi päättämään, kuinka kukin kohtaus suunnitellaan sen mukaisesti.

Elokuvassa Flavia de Lucen ja Phyllis Wyvern ovat fiktiivinen hahmopari, joka viettää elämänsä satukirjamaailmassa. Kirjoittaja Susan Price käytti hahmoja tutkiakseen teemoja, kuten kuinka tarinat voivat innostaa ihmisiä tekemään hyviä tai huonoja asioita.

Flavia de Lucen on jalo tyttö, joka ei halua mitään muuta kuin saada jäädä kotiin äitinsä ja isänsä kanssa. Hän rakastaa satuja ja haluaa elää omaa tarinaansa. Kirjan alussa hänelle on kerrottu, että hänen on lähdettävä seikkailuun tai hän kuolee sairaaksi, koska hän syö liikaa makeisia.

Phyllis Wyvern on itsekeskeinen yksilö, jonka mielestä elämä on vain suurta peliä ilman seurauksia. Hän luottaa kaikenlaisiin taikoihin

Flavia de Lucen on kirjailija, joka on työskennellyt elokuvien, television, näytelmien, radion, kirjojen ja muiden parissa. Hän on kirjoittanut uuden kirjan ”Fate”, joka julkaistaan 21. toukokuuta.

Phyllis Wyvern on myös kirjailija, joka on työskennellyt elokuvan ja television parissa. Hänet tunnetaan parhaiten työstään ”Doctor Who”.

Näyttelijä Phyllis Wyvern

Phyllis Wyvern on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja, joka syntyi ja kasvoi Lontoossa. Hän aloitti näyttelijänuransa ollessaan vain 3-vuotias. Hänen vanhempansa olivat teatterinäyttelijöitä, mikä antoi hänelle mahdollisuuden kokeilla erilaisia näyttämötöitä ennen kuin hän näytteli ensimmäisessä elokuvassaan.

60-luvulla hän näytteli sellaisissa merkittävissä elokuvissa kuin ”The Angry Silence”, ”The Deadly Affair” ja ”Oh! What a Lovely War”. 80-luvulla Wyvern jatkoi työskentelyä tv-projekteissa, kuten ”The Jewel in the Crown” ja ”Elizabeth R.” Hän esiintyi myös Richard Attenboroughin elokuvassa ”Gandhi”.

Yksi aikansa tunnetuimmista ja tunnetuimmista näyttelijöistä, Phyllis Wyvern oli nainen, joka käytti valtaansa muuttaakseen maailmaa. Hän oli vahvatahtoinen nainen, joka käytti näyttelijätaitojaan ansaitakseen miljoonia.

Phyllis Wyvern on yksi menestyneimmistä ja tunnetuimmista näyttelijöistä amerikkalaisen elokuvan historiassa.

Nuorena naisena hänen oli vaikea löytää työtä näyttelijänä. Laajan kokemuksensa ylimääräisenä ja bittipelaajana hän löysi sen, mitä Hollywoodissa tarvittiin – omaperäisyyden ja aitouden.

Phyllis Wyvernin kameleonttimainen ominaisuus on tehnyt hänestä yhden Hollywoodin halutuimmista näyttelijöistä.

Elokuvatuotanto saatavilla syksyllä

Flavia de Lucen on vuonna 1987 syntynyt elokuvaohjaaja, joka on syntynyt ja kasvanut Ranskassa. Hän on kuuluisa ohjaamisesta elokuvan ”Crimson Peak”, joka keräsi ristiriitaisia arvosteluja. Phyllis Wyvern on brittiläinen elokuvatuottaja ja käsikirjoittaja, joka on voittanut palkintoja työstään elokuvanteossa, mukaan lukien Oscar-palkinnon ja kolme BAFTA-palkintoa.

Syksyllä 2015 nähdään esimerkiksi Flavia de Lucenin ohjaama ”Pawn Sacrifice”, joka seuraa shakin mestari Bobby Fischeriä hänen nuoruudestaan hänen neuvostoajan jälkeiseen elämäänsä. Elokuvan on käsikirjoittanut Phyllis Wyvern, ja elokuvan ”The Girl In The Spider’s Web” on myös ohjannut de Lucen, seuraten David Fincherin kirjoittamaa hakkeria, jonka NSA oli värvänyt auttamaan taistelemaan kyberrikollisuutta vastaan.

Elokuvatuotantoyhtiö Flavia de Lucen on tunnettu luovista elokuvistaan ja elokuvistaan, joissa on hyvä tarina. Yksi syksyllä ensi-iltansa saamista elokuvista oli ”The Spy”.

Elokuva on vakoojatrilleri brittiläisestä tiedusteluupseerista, jonka on pysäytettävä lentokentälle tehty terrori-isku. Tuotannon luova johtaja Phyllis Wyvern on työskennellyt elokuvan parissa vuodesta 2014 lähtien.

Elokuvatuotanto on ehdottomasti mielenkiintoinen aihe. Se käsittelee kysymystä alkuperäisten ideoiden puutteesta ja luovuuden puutteesta työmarkkinoilla.

Etsitkö ammattimaista elokuvatuotantoyhtiötä, joka auttaa yritystäsi säästämään aikaa ja rahaa? Jos näin on, muista ottaa yhteyttä Phyllis Wyvern Filmsiin. Olemme täyden palvelun Los Angelesissa sijaitseva tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut elokuvatuotantopalveluihin.

Related Posts